Ваш браузер устарел и не обеспечивает полноценную и безопасную работу с сайтом. Пожалуйста обновите браузер, чтобы улучшить взаимодействие с сайтом.

Analysis of fuzzy data for the selection of ingredients of the polymer composition by technical functions in quality management (Scopus) ¶

Наименование публикации Analysis of fuzzy data for the selection of ingredients of the polymer composition by technical functions in quality management (Scopus) ¶
Тип публикации Статья
Библиографическое описание Analysis of fuzzy data for the selection of ingredients of the polymer composition by technical functions in quality management (Scopus) Germashev, I. V., Mashihina, T. P., Derbisher, E. V., Derbisher, V. E., & Kharitonov, M. A. Analysis of fuzzy data for the selection of ingredients of the polymer composition by technical functions in quality management. Advances in Science, Technology and Engineering Systems, 2019, 4(3), 88-99
Аннотация -
Ключевые cлова -
Год публикации 2019
Автор(ы)
Харитонов Михаил Алексеевич
Гермашев Илья Васильевич
Машихина Татьяна Петровна
Дербишер В.Е.
Дербишер Е.В.
Электронная копия публикации -